BINNEN SCHILDERWERK

Is je woning of bedrijfsruimte aan een onderhoudsbeurt toe, of verdient het gewoon een nieuwe, frisse uitstraling? Of je nu thuis bent of op je werk, het is belangrijk dat je je goed voelt in de ruimte waarin je verblijft. De juiste uitstraling, een sfeer die bij je past. Door je schilderwerk goed te onderhouden, behoud of verhoog je het aanzien en de waarde van je woning.

Schilderwerk trap House Paint Design Mill

Binnen schilderwerk

Uitstraling en onderhoud dat recht doet aan je interieur

Kleuradvies

Wil je rust en eenheid in je interieur? Een moderne, stoere look? Een warm en kleurrijk geheel? Iets bijzonders? De keuze voor kleur, materiaal en techniek is essentieel voor het bereiken van de juiste sfeer in je woning of werkruimte. Door onze ervaring met veel verschillende technieken, kleuren en materialen kunnen wij u hierin van goed advies voorzien.

Schilderwerk Cuijk House Paint Design Mill

Hoogwaardig binnenschilderwerk

Je wanden, plafonds, binnendeuren en -kozijnen zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen je woning altijd met precisie en zorgvuldigheid en maken daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen.

Schilderwerk Cuijk House Paint Design Mill

Samen met Arno House Paint Design een leuk project kleurgegeven. Het begon als een kleine opdracht, maar onze opdrachtgever werd steeds enthousiaster gedurende de visualisatie vorderde. We hebben uiteindelijk het hele huis & guesthouse met warme tinten mogen vullen & van hun huis een bijzonder warm thuis gemaakt. Arno is echt een ‘vakidioot’. Steeds opzoek naar nieuwe technieken wandafwerking. Een fijn persoon om mee samen te werken!

Marie-José , Vierentwintig 24 | Cuijk

House Paint design is een bedrijf dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Arno denkt actief mee, draagt ideeën aan en denkt vooral in mogelijkheden. Arno blijft zich constant ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken en toepassingen. Hij weet hoe je schilderwerk tot kunst kunt maken. Wij zijn blij met het resultaat.

Anja vd Velden | Landhorst