DECORATIEVE TECHNIEKEN

Een unieke look in je huis of op kantoor bereik je met een van onze decoratieve technieken en producten. Een stoere betonlook, echt roest op de muur, koperoxidatie, kalkverven en decoratieve coatings met geweldige visuele effecten. Enthousiast zijn wij over de producten van Georgio Greasan, San Marco en Novacolor. Stuk voor stuk merken uit het artistieke Italië waarvoor wij in de leer gingen bij de echte Italiaanse leermeesters.
Veel van deze producten zijn milieuvriendelijk en vochtdoorlatend en hebben een natuurlijke langdurige schimmelbescherming. Laat je eens informeren over de onbeperkte creatieve mogelijkheden van Wall Design. Misschien word je wel net zo enthousiast als wijzelf en de klanten die je voorgingen.

DECORATIEVE WALL DESIGN

Voor unieke, bijzondere effecten

Arno heeft door de jaren heen reeds vele schilderwerken bij ons uitgevoerd. Met name het meedenken en deskundig adviseren valt op. De kwaliteit van het schilderwerk, het nakomen van de afspraken, het vakmanschap en zijn enthousiasme zijn voor ons belangrijke redenen om gebruik te maken van de diensten van House Paint Design.

Iwan en Natasja | Beers